header wit

Retourneren

Retourzending/ herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is.
Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product(en) retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven van verzending bij de firma van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk - in de orginele staat en verpakking aan Limena's geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@limenas.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN